Dj Mafteo

Dj Mafteo, pe numele sau adevarat Maftei Ionut, s-a nascut pe 15 iulie 1987 la Brasov. Acesta descopera pasiunea sa pentru muzica inca de mic copil iar dorinta de a face o cariera de DJ, apare cu cativa ani in urma, pe cand avea varsta de 16 ani, insa ia hotararea de a se implica foarte serios in acest domeniu, la inceputul anului 2007.

“Pe vremea cand eram in liceu, aveam un casetofon si o boxa pe care le luam cu mine la scoala pentru a le pune muzica  colegilor de clasa. Imi amintesc cu placere cum se adunau la mine in clasa colegi din tot liceul.. ce vremuri:)…”.

Dj Mafteo ia contact pentru prima data pe playerele prin intermediul prietenului sau Dj Thrust, de la care invata cateva lucruri de baza despre arta de a mixa si alaturi de care mixeaza aproape un an de zile in club Black & Silver. La sfarsitul anului 2009 devine rezident al clubului COCOON Afterhours din Brasov  unde timp de aproximativ jumatate de an intretine afterhours-urile din Brasov,  acesta reusind sa se faca foarte repede placut prin stilul si tehnica sa.

In anul 2010 Dj Mafteo se ocupa exclusiv de  productie si incepe diferite colaborari cu produceri romani dar si straini. Acesta are un proiect cu producatorul Michael Pato, cu care are deja doua EP-uri lansate la label-urile Esemtrax si respectiv Crossworld Records, plus alte colaborari cu artisti ca: Microcheep & Mollo, Luca M, Radu F,  Audiosound, Smoke etc.

Anul 2011 incepe  foarte bine pentru Dj Mafteo , acesta reusind sa intre in agentia Tech Factory Events din Bucuresti devenind reprezentant zonal pe Brasov.

Acesta urmeaza sa organizeze impreuna cu colegii sai din Tech Factory Events, o serie de petreceri in mai multe orase ale tarii cu ocazia aniversarii a doi ani de la infiintarea acesteia.

In luna iunie participa la a II a editie a concursului de dj : Golden Dj Awards Underground, unde acesta obtine un loc pe podium, mai exact locul III.

Iulie 2011 vine cu 2 giguri in Bucuresti in centrul vechi al capitalei la Colorteca Lipscani si Barocco Bar cel mai in voga club de afterhours.

A mixat in cluburi precum Zebra(Bacau),Seasons(Onesti),Sliders(Bucuresti),Apollo Exclusive(Focsani),Barocco(Bucuresti),Colorteca(Bucuresti),Cocoon(Brasov),Prava,Aroma Caffe,Ten Ten,Cafe de Paris,Fashion Club,Zen Lounge,City Club,Ritmo Lounge,Palm Beach,Mondo Caffe,

 

Radio shows : Nights Radio / DeepVibes UK / One Underground / Radio Deea / Posh Radio / Sensation Radio / MinimalFreaks Radio

Mafteo & Asky – Minitech (original mix) by Mafteo (Tech Factory)

Speak Your Mind

*

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline case la cheie