Protech Project

RO-BIO : Protech Project(Dj Khrystyan&Radu Adrian) reprezinta un concept back2back ce a luat nastere in 2009 . Dupa 2 ani de pus muzica impreuna cu numele proprii cei 2 tineri artisti bucuresteni s-au gandit ca e timpul sa fie un singur glas . Primul gig in aceasta formula a fost la Club Silver(Bucuresti) unde si-au lansat “Primul Ep” la Tech Factory Label . Ep-ul a fost oferit spre download gratis pe siteul agentiei. Au urmat giguri in cluburi ce au facut istorie pe scena clubbingului romanesc : Kristal

Glam Club , Studio Martin , Club Zebra , Setup Venue dar si alte locatii nu atat de populare . Sfarsitul anului 2009 le aduce primul tur in afara granitelor , dupa doar 6 luni de la demararea proiectului. Astfel Protech Project ajung sa mixeze in Kiev – Club Cinema , Cerkasy – Club Ultra , Rovno – The Light .
Anul 2009 a insemnat debutul profesionist pe scena clubbing romaneasca , Protech Project remarcandu-se cu warmu-upurile pentru Ahmet Sendil , Hristian Stojanowski si alti artisti de renume.
Inceputul anului 2010 vine cu invitatii la cel mai vechi radio de muzica electronica din Romania, Radio Deea si pentru ca totul sa fie pe masura rezultatelor din 2009 cei 2 artisti sunt nominalizati la cele mai importante premii de clubbing din Romania “Nights Awards” la sectiunea “Cel mai bun debut in 2009” . Ocupa locul 12 din 39 de nominalizati.
Incepand cu februarie 2009 Protech Project devin rezidenti in Club Temple din Bucuresti unde impreuna cu echipa Tech Factory Events se vor ocupa timp de 2 luni de toate evenimentele locatiei , atat de main cat si de after.
Se vor remarca la petrecerea de Valentine’s Day unde vor fi cap de afis tinand publicul pana dimineata , vor continua cu warm-upurile facute lui jay Bliss si Pagal , dar si alte petreceri cu invitati nu atat de celebri.
Primavara anului 2010 le aduce inca un tur in strainatate , de data aceasta la vecinii de la Dunare ,in Bulgaria unde au deosebita onoare de a imparti pupitrul cu cel mai bun dj bulgar Balthazar , jackrock si arhicunoscutul artist german Boris Brejcha.Protech Project se fac auziti in Clubul Escape din Sofia si in cel mai vechi club de house din Bulgaria , Clubul Comics din Varna.
Urmeaza apoi Tech Factory Events 1 Year Tour la Kristal si la Zebra unde au facut warm up pentru Balthazar si jackrock.
Vara anului 2010 este mai saraca in evenimente , totusi amintim Closing Party @ Buddha Lounge si aniversarea lui Radu Adrian de la Barocco. Sfarsitul anului ii prinde ocupati cu productia , cei 2 artisti lansand mai multe remixuri pentru Crossworld Records pregatind tot odata si piesele Let’s Ride si Bucharest Music piese ce vor fi lansate in primavara anului 2011 la Crossworld Academy respectiv Bucharest Music.
Luna ianuarie a aceastui an vine cu aniversarea lui Khrystyan eveniment desfasurat in Club Silver din Bucuresti deasemenea primesc invitatie de la Radio Deea pentru emisiunea Dance Connection dar si de la Posh Radio care le ofera o emisiune saptamanala difuzata in fiecare joi de la ora 23:00.
Urmeaza tech Factory 2 Years Tour!10 locatii din Bucuresti si restul tarii vor gazdui evenimentele aniversare ale agentiei detinute de Khrystyan si de Radu cei 2 dj si producatori fiind implicati activ in clubbingul romanesc ca si promoteri , promovand alti dj tineri deasemenea.

Clubs Played in :

National:

Kristal Glam Club – Bucharest
Studio Martin – Bucharest
Silver Afterhours – Bucharest
Club Temple – Bucharest
Turabo Summer Club – Bucharest
Colorteca – Bucharest
Club Zebra – Bacau
Setup Venue – Timisoara
Club Oxygen – Bucharest
Sheherezade – Bucharest
Daimon Concert Lounge – Bucharest
Barocco Bar – Bucharest
The Buddha Lounge – Bucharest
Buddha Lounge Summer – Costinesti
Shortcut to Heaven – Bucharest
Metropolis – Bucharest
Fuchsia – Bucharest
Marti’s – Bucharest
Bubbles – Bucharest
Tete-a-Tete – Bucharest
Mario Cafe – Bucharest
Club Murano – Bucharest
Astoria – Snagov
Fat Cat – Bucharest
Club Insomnia – Bucharest
and many more

International:

The Light – Rovno (Ukraine)
Cinema Club – Kiev (Ukraine)
Club Ultra – Cherkasy (Ukraine)
Club Escape – Sofia (Bulgaria)
Comics Club – Varna (Bulgaria)

Radio Stations:

Nights Radio – Every friday from 10 to 11 pm
Radio Deea – Dance Connection(every sunday from 15 to 18 pm)
Posh Radio – Protech Session (own radio show-first episode will be out this month)

Releases:

• “Primul Ep” containing 6 tracks – Tech Factory
• “Romanian Stuff” – Track on V.A. Tech Factory Vol 1 Compilation
• Master A & Michael Pato – Contagios EP (Crossworld Records) – two remixes from Protech Project included
• Master A – Ezicsta EP (Crossworld Records) – one remix included

labels:

• Tech Factory (Romania)
• Crossworld Academy
• Minimouse Records
• Go Freak Records

Links:

Protech Project
www.myspace.com/rotechfactory
www.myspace.com/protechproject
www.facebook.com/protechproject
www.protechproject.blogspot.com

Latest tracks by Protech Project

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline case la cheie